ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Απριλίου, 2024

Είναι σίγουρο πως η Ariana Grande και η Kristin Chenoweth “δεν μας ανήκουν”

Πρόκειται για τη συνεργασία τους στο cover του YOU DON’T OWN ME, ένα τραγούδι ορόσημο της δεκαετίας του ’60.

Mad gr

H Ariana Grande δεν θέλει να μας αφήσει σε ησυχία, και καλά κάνει. Η 26χρονη πριγκίπισσα της pop με τη σέξι αλογουρά, μας έχει παρουσιάσει πολλά το 2019, όπως το νέο της album (το δεύτερο μέσα σε έξι μήνες) και πολλές συνεργασίες. Η πιο πρόσφατη είναι αυτή για το τραγούδι DON’T CALL ME ANGEL, με τις Miley Cyrus και Lana Del Rey, για την ταινία OI ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ.

Αυτή την εβδομάδα, κυκλοφόρησε το YOU DON’T OWN ME, ένα ντουέτο με την Kristin Chenoweth. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο έβδομο album της Kristin, FOR THE GIRLS, στο οποίο παρουσιάζει και άλλες συνεργασίες, όπως αυτές με τις: Dolly Parton, Reba McEntire και Jennifer Hudson.

Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’60 από τη Lesely Gore, έχει ήδη κάνει δεύτερη “καριέρα”, όταν συμπεριλήφθηκε στην ταινία FIRST WIVES CLUB και το ερμήνευσαν οι πρωταγωνίστριες της ταινίας: Diane Keaton, Goldie Hawn και Bette Midler

H Ariana δήλωσε για τη συνεργασίας της με την Kristin: “Πάντα σε αγαπούσα και θα το κάνω για πάντα, συγχαρητήρια για το νέο σου album και σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, που με συμπεριέλαβες σε αυτό. Ειλικρινά δεν βρίσκω λόγια για να σου πω τι σημαίνει αυτό, δεν πιστεύω ότι έγινε πραγματικότητα.”

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση