ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

«Έκλεισε» Instagram και Twitter η Iggy Azalea μετά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες!

Το υλικό από τη φωτογράφιση στο GQ, το 2016, έγινε viral.

Mad gr

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ξεκίνησε ο εφιάλτης της τραγουδίστριας και rapper, η οποία συνεχίζει να περνά δύσκολες στιγμές.

Μερικές γυμνές φωτογραφίες της Iggy Azalea ξεκίνησαν να κάνουν το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες και φυσικά το σκάνδαλο δεν άργησε να ξεσπάσει. Η παραπάνω ψυχοφθόρα κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να «κλείσει» τους λογαριασμούς της στα social media. Ωστόσο, η Iggy πριν πάρει αυτήν την απόφαση φρόντισε να δώσει μερικές εξηγήσεις και να ρίξει φως στην υπόθεση.

Οι φωτογραφίες αποτελούσαν αχρησιμοποίητο υλικό από παλιά της φωτογράφηση, που δεν έπρεπε ποτέ να δει το φως της δημοσιότητας, «Πολλές γυναίκες υψηλού προφίλ έχουν φωτογραφηθεί για το GQ με χέρια τους τοποθετημένα στρατηγικά ώστε να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία τους. Για αυτό και εγώ αποφάσισα να το δοκιμάσω, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Θεωρούσα πως ήταν ασφαλές και έτσι αισθάνθηκα άνετα», δήλωσε η ίδια ενώ συνέχισε: «Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσει κάποιος τα outtakes από την φωτογράφηση. Είμαι θυμωμένη που δεν είχαν διαγραφεί αμέσως μετά την επιλογή των τελικών εικόνων. Νιώθω αμηχανία, παραβιασμένη, θυμωμένη και λυπημένη», περιέγραψε με ειλικρίνεια. «Όχι μόνο επειδή δεν είχα συγκατατεθεί σε αυτό, αλλά και εξαιτίας του άθλιου τρόπου που οι άνθρωποι αντέδρασαν.»

Η γνωστή rapper ετοιμάζεται τώρα να κινηθεί νομικά ώστε να δει ποιος είναι υπεύθυνος για την διαρροή των συγκεκριμένων φωτογραφιών. Σημειώνουμε πως ο φωτογράφος, Nino Munoz, πήρε θέση επί του θέματος με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας τη λύπη του ως προς εκείνον που έκλεψε και δημοσίευσε τις φωτογραφίες χωρίς την άδειά του.

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση