ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
27 Φεβρουαρίου, 2024

Ένας «ευγενικός» διαρρήκτης εισέβαλλε στο σπίτι της Taylor Swift!

Μία από τις πιο αστείες διαρρήξεις της χρονιάς!

Mad gr

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη όταν ένας άνδρας διέρρηξε το εξοχικό της Taylor Swift στο Rhodes Island την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός άνδρας, πριν εισβάλλει στο σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας, έβγαλε τα παπούτσια του «για να είναι ευγενικός».

Οι αρχές, αφού ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες της Taylor, έφτασαν στο ακίνητο της Taylor και είδαν έναν 26χρονο άνδρα να βρίσκεται στο φουαγέ του σπιτιού. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον κυνηγήσουν καθώς ξεκίνησε να τρέχει «για να βρει την Taylor». Μετά από ένα σύντομο κυνηγητό, τον συνέλαβαν και αφέθηκε ελεύθερος μετά από καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Μιλώντας σε τοπική εφημερίδα, ο αρχηγός της αστυνομίας εξήγησε: «Βρήκαμε ένα ζευγάρι πορτοκαλί παπούτσια στην εξώπορτα, από την οποία εισέβαλλε στο σπίτι ο διαρρήκτης. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί ήταν ξυπόλυτος, ο νεαρός απάντησε ότι: «Έχω μάθει από την οικογένεια μου ότι όταν πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου ξένου, πρέπει να βγάζεις τα παπούτσια σου. Το έκανα επειδή ήταν ευγενικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση