ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2024

EUROVISION 2019

οι διοργανωτές κατέθεσαν μήνυση για την εμφάνιση της Madonna!

Mad gr

Όσοι παρακολουθήσαμε τον τελικό της Eurovision 2019, κοιτούσαμε κάπως περίεργα ο ένας τον άλλον, κατά την εμφάνιση της Madonna.

Πολλοί επέκριναν τόσο την εκτός τόνου ερμηνεία της και κάποιοι τη χρήση της Ισραλινής και Παλαιστινιακής σημαίας από δύο χορευτές της.
Σύμφωνα με το VARIETY, η κρατική τηλεόραση του Ισραήλ (και διοργανώτρια τηλεόραση της Eurovision 2019) κατέθεσε μήνυση κατά της LIVE NATION και της LIVE NATION ISRAEL.

Κι όμως, ο λόγος για τη μήνυση είναι ότι το κόστος ξεπέρασε τα συμφωνημένα χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός (projectors, μικρόφωνα, βοηθητικό προσωπικό, ασφάλεια κλπ) ξεπέρασε τη συμφωνία του ΚΑΝ με την εταιρεία παραγωγής κατά 390.000 Δολάρια. Αυτό είναι και το ποσό που διεκδικεί η κρατική τηλεόραση.

Η κρατική τηλεόραση υποστηρίζει πως η LIVE NATION συμφώνησε να καλύψει τη διαφορά αλλά ποτέ δεν έδωσε αυτά τα χρήματα. Στη μήνυση αναφέρεται πως η ΚΑΝ θέλει επιστροφή των χρημάτων, μιας και η εμφάνιση της Madonna “ήταν ανεπιτυχής”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη μήνυση.

Δικάσιμος δεν έχει οριστεί ακόμα.

Να υπενθυμίσουμε πως η αμοιβή της τραγουδίστριας για να εμφανιστεί στο Τελ Αβίβ δόθηκε από τον δισεκατομμυριούχο Ισραηλο-Καναδό Sylvan Adams και ήταν 900.000 Ευρώ!

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση