ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Γιατί η Jennifer Aniston ξέσπασε σε κλάματα στο τελευταίο γύρισμα των «Friends»;

Newsroom

@newsroom

Τα ''Φιλαράκια'' έχουν καθιερωθεί στη συνείδησή μας ως μια θρυλική σειρά, αφού αγαπήθηκε όσο λίγες, τόσο από το κοινό όσο και από τους πρωταγωνιστές της. O Paul Rudd o oποίος είχε τον ρόλο του συντρόφου της "Φοίβης", έκανε μια αποκάλυψη για την συμπρωταγωνίστριά του,Jennifer Aniston και την αντίδρασή της στο τελευταίο γύρισμα της σειράς.

«Ήταν φανταστικό να είσαι μέρος της σειράς και κάπως θολό παράλληλα στο μυαλό μου. Υποτίθεται πως θα έπαιζα σε κανα-δυο επεισόδια, όμως τελικά έκανα μερικά ακόμη. Ήταν προς το τέλος της σειράς, που ήταν πραγματικά ένα φαινόμενο», δήλωσε όσον αφορά την εμπειρία του στα ''Φιλαράκια'', ενώ στη συνέχεια περιέγραψε μια αμήχανη στιγμή με την Jennifer Aniston.

«Ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο, που εμένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά στις ειδήσεις γινόταν ένας χαμός. Όλοι έγραφαν ότι τα "Φιλαράκια" γυρίζουν το τελευταίο τους επεισόδιο. Ήμουν στην σκηνή και είδα την Jennifer Aniston να κλαίει και να αγκαλιάζει τη δημιουργό της σειράς και σκέφτηκα “δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ”. Σκέφτηκα, για να σπάσει ο πάγος, να πάω και να της πω “τα καταφέραμε, τελείωσε”, όμως το αστείο δεν ήταν τελικά και τόσο πετυχημένo».

Δείτε το video:

 

Πηγή: must

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση