ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Απριλίου, 2024

H αντίδραση της Ελένη Φουρέιρα μόλις έμαθε για την καταγωγή της από τεστ DNA

Κατερίνα Ντούσκα, Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα υποβλήθηκαν σε τεστ DNA όσο βρέθηκαν στο Ισραήλ για τη Eurovision και έμαθαν την καταγωγή τους

Newsroom

@newsroom

Viral έχει γίνει το βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα όπου κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Εurovision καλείται με τεστ DNA να μάθε την καταγωγή της.

H πλατφόρμα MyHeritage είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να μάθουν το οικογενειακό τους δέντρο καθώς και την καταγωγή του DNA τους ή να ανακαλύψουν συγγενείς τους στην άλλη άκρη του κόσμου.

Δημιούργημα του Ισραηλινού Γκιλάντ Γιαφέτ, η ΜyHeritage ήταν από τους φετινούς χορηγούς της Eurovisionστο Τελ Αβίβ. Έτσι οι καλλιτέχνες που πήγαν στο Ισραήλ υποβλήθηκαν σε τεστ DNA και έμαθαν από πού προέρχονται οι πρόγονοι τους. Τα αποτελέσματα μερικές φορές ξαφνιάζουν.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε έκπληκτη, όταν άκουσε πως το αποτέλεσμα την έβγαλε 68,9% Ελληνίδα και Νοτιο-Ιταλίδα. Ένα 29,8% του DNA της σύμφωνα με το τέστ είναι «Βαλκανικό».

«Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα. Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα. Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;» είπε έκπληκτη η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε την αντίδρασή της στο βίντεο:

Το αντίστοιχο τεστ για την Τάμτα είχε σαν αποτέλεσμα 94,2% «δυτική Ασία» (η Τάμτα είναι από τη Γεωργία) και 5,8% «Ιταλία». Για την Κατερίνα Ντούσκα το αποτέλεσμα έδειξε 70,6 «Ελλάδα και Νότια Ιταλία» και 29,4% «Βαλκάνια».

 πηγή: lifo

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση