ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

H Jennifer Aniston εξηγεί γιατί δεν θα γίνουν ταινία “Tα Φιλαράκια”

Εξακολουθεί να είναι ακόμα μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές.

Mad gr

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ είναι ακόμα διαθέσιμα μέσω του Netflix και σε πολλές χώρες είναι μέσα στις πρώτες προτιμήσεις των χρηστών της πλατφόρμας.

Οι φήμες για την αναβίωση της τηλεοπτικής σειράς μέσα από μια ταινία, ξεσήκωσε τους fans της σειράς, ελπίζοντας να ξαναδούν, μετά από τόσα χρόνια, τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές.

Η ταινία όμως, δεν θα γίνει. Εξήγηση για ποιο λόγο δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, έδωσε η πρωταγωνίστρια, Jennifer Aniston και από όσο καταλάβαμε οι ηθοποιοί δεν είναι αυτοί, που φταίνε για αυτό.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Aniston, το υπόλοιπο cast της σειράς (David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc) ήταν θετικοί στην πρόταση για μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς στον κινηματογράφο.

Αυτοί που δεν ενθουσιάστηκαν με την ιδέα ήταν οι παραγωγοί της σειράς.

“Οι fans μας το ήθελαν τόσο πολλοί… και εμείς το ίδιο, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι, ποτέ δεν ξέρεις.”

Αυτό που ήθελαν οι παραγωγοί ήταν να συνεχίσουν την τηλεοπτική σειρά. Η Aniston, στο reunion για τα 25 χρόνια της θρυλικής σειράς, είχε αρνηθεί να συμμετέχει, γιατί θεώρησε, πως θα πληγεί η κληρονομιά, που έχει αφήσει ήδη πίσω της.

Υπάρχει πάντως και ένα φημολογούμενο παρασκήνιο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Matthew Perry αρνήθηκε να συμμετέχει στην ταινία, γιατί ο ρόλος του θα έπρεπε να εμφανιστεί σε gay bar. Αυτή η πληροφορία, που προέρχεται από το βιβλίο του Saul Austerlitz, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση