ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
12 Απριλίου, 2024

H Kourtney Kardashian ποζάρει γυμνή και κατηγορείται για το μεγαλύτερο Photoshop fail

Newsroom

@newsroom

Ουκ ολίγες φορές η οικογένεια Kardashian έχει βρεθεί αντιμέτωπη με Photoshop σκάνδαλα... καθώς η έντονη -και μερικές φορές κακή- επεξεργασία εικόνων τους γίνεται αντιληπτή σε μηδενικό χρόνο από τα εκατομμύρια ακόλουθούς τους.

Η τελευταία φωτογραφία που δέχθηκε κριτική ανήκει στην Kourtney Kardashian, η οποία ποζάρει μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη αφρό και κοιτά την κάμερα. "Αγάπα τον εαυτό σου όσο βαθιά αγαπάς τους άλλους," έγραψε στη λεζάντα. Και όσο ωραίο και αν ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει η τηλεπερσόνα, φαίνεται πως η φωτογραφία της ξεπέρασε τα όρια του τι μπορούν να κάνουν τα Photoshop και Facetune.

Και όπως καταλαβαίνεις αυτό ήταν τρομερά μεγάλο fail και φυσικά πυροδότησε πλήθος σχολίων. «Όποιος έκανε το photoshop αυτό, απολύστε τον», «αυτό είναι το χειρότερο photoshop» κοκ. Εσύ ωστόσο έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί σε αυτή τη φωτογραφία; Εάν όχι επικέντρωσε τι βλέμμα σου στο αριστερό της πόδι, το οποίο δείχνει τόσο μικρό και τοποθετημένο στην πιο περίεργη θέση", αποτέλεσαν μερικά από τα σχόλια των followers. Και στο σημείο αυτό τίθεται το ερώτημα: "Είναι αυτή η χειρότερη επεξεργασία στην ιστορία του photoshop για την ίδια; Μάλλον ναι. Ακόμη όμως και αν δεν είναι, η επεξεργασία που δέχτηκε η εν λόγω εικόνα είναι too bad.

Δείτε την φωτογραφία:

 

ΠΗΓΗ:MUST

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση