ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2024

H Lizzo απαντά στις κατηγορίες για αντιγραφή καταθέτοντας μήνυση

Οι δημιουργοί του “Healthy” την κατηγορούν, πως η τραγουδίστρια αντέγραψε πλήρως το τραγούδι τους…

Mad gr

Η Lizzo κατέθεσε μήνυση εναντίον των συνθετών Justin & Jeremiah Raisen and Justin ‘Yves’ Rothman, οι οποίοι την είχαν κατηγορήσει, πως το τραγούδι της TRUTH HURTS είναι καθαρή αντιγραφή του τραγουδιού τους με τίτλο HEALTHY.

H rapper έκανε άμεσα δηλώσεις για το όλο θέμα:

“Αυτοί που ισχυρίζονται την αντιγραφή δεν με βοήθησαν σε κανένα μέρους του τραγουδιού. Δεν έχουν σχέση ούτε με τη σύνθεση, ούτε με το πως διάλεξα εγώ να το τραγουδήσω. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο studio πέρα από εμένα, τον παραγωγό μου Ricky Reed και τα δάκρυά μου. Το τραγούδι αναφέρεται στη ζωή μου και οι στίχοι του είναι η αλήθεια μου.”

Με τη μήνυσή της, η Lizzo ζητάει από το δικαστήριο της Καλιφόρνια να ξεκαθαρίσει, πως οι Raisens and Rothman δεν έχουν καμία συμμετοχή στη σύνθεση του τραγουδιού της και συνεπώς δεν έχουν κανένα πνευματικό δικαίωμα ή αξίωση στα κέρδη.

Η δικηγόρος της τραγουδίστριας Cynthia S. Arato πάει ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας πως αντιμετωπίζει μια συνήθης πρακτική από καιροσκόπους και δυστυχώς η πελάτισσά της πρέπει να περάσει τη δοκιμασία των ψευδών ισχυρισμών και των παρενοχλήσεων.

Μιλώντας στους LA TIMES, o Justin Raisen δήλωσε, πως είναι απογοητευμένος από τις δηλώσεις της Lizzo και πως ενώ πάντα μιλούσαν με καλά λόγια για αυτήν, η τραγουδίστρια του “σέρνει” στα δικαστήρια, κάτι που για αυτόν είναι στενάχωρο και επίπονο.

Στο μεταξύ η Lizzo έχει δεχθεί και μία άλλη κατηγορία για αντιγραφή από την τραγουδίστρια CeCe Peniston, η οποία ισχυρίζεται, πως η χρήση του “YaYa EE” προέρχεται από το τραγούδι της FINALLY (1992).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση