ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

H Madonna αποκάλυψε πως είχε κορονοϊό στη διάρκεια του “Madame X” tour!

«Δεν είμαι άρρωστη αυτή τη στιγμή. Είχα κολλήσει πριν 7 βδομάδες ενώ ήμουν στο Παρίσι!»

Mad gr

Σε post που δημοσίευσε στο Instagram, η Madonna παραδέχτηκε πως είχε προσβληθεί από κορονοϊό, ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για την περιοδεία της με τίτλο “Madame X”.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το γεγονός, μέσα από ένα εκτενές κείμενο, στο οποίο επεδίωξε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για εκείνους που πιστεύουν τα υπερβολικά άρθρα, και δεν κάνουν την δική τους έρευνα για την φύση του ιού.

Επίσης, θεώρησε λογικό να μιλήσει η ίδια για την υγεία της και τι της συμβαίνει από το να αφήσει τους fans να πιστεύουν τις ειδήσεις που αφορούν εκείνη.

«Δεν είμαι άρρωστη αυτή τη στιγμή. Όταν κάνεις το test και βγαίνει θετικό για αντισώματα, σημαίνει πως είχες κορονοϊό στο παρελθόν, κάτι που προφανώς είχα πριν 7 βδομάδες και δεν το γνώριζα, ενώ βρισκόμουν στο Παρίσι για τη περιοδεία μου. Ελπίζω αυτό να λύνει τις απορίες και τις αμφιβολίες για αυτούς που δεν ξέρουν. Η γνώση είναι δύναμη!»

Μάλιστα, έκανε νύξη για την οικονομική βοήθεια που προσέφερε στην εύρεση εμβολίου για τον κορονοϊό, λέγοντας πως νιώθει ευγνώμων που υπήρξε μέρος σε αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση