ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Απριλίου, 2024

H Miley Cyrus ξεσπά στην κριτική για το φιλί στον κολλητό της

Μέχρι σήμερα, ο Cody Simpson ήταν – σύμφωνα με την τραγουδίστρια – ο καλύτερός της φιλος

Newsroom

@newsroom

Μπορεί να κράτησε 8 μήνες ο γάμος της Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth και μόλις έξι εβδομάδες η σχέση της με την Kaitlynn Carter, αλλά η τραγουδίστρια του WRECKING BALL φαίνεται πως προχώρησε.

Δίνοντας ως εξήγηση για το χωρισμό της με την Kaitlynn, την πίεση που ένιωσε με την γρήγορη εξέλιξη της σχέσης της, η Miley εμφανίστηκε να φιλάει τον “κολλητό” της (όπως τον λέει η ίδια), Cody Simpson.

Oι fans της ενοχλήθηκαν και ήδη αντέδρασαν αρνητικά στα social media.

Η τραγουδίστρια, η οποία, για την ιστορία, χώρισε με την κοπέλα της πρόσφατα, παρόλο που συζητούσαν ήδη το ενδεχόμενο του γάμου, μίλησε δημόσια για την κριτική που δέχτηκε, για το επίμαχο φιλί με τον Cody.

“Ξέρω πως ο κόσμος έχει ταυτιστεί με την προηγούμενη σχέση μου γιατί τη βίωσε μαζί μου εξαρχής. Για αυτό, πιστεύω, οι fans νιώθουν πως έχουν δικαιώματα στη ζωή μου, καθώς με γνωρίζουν από παιδί. Έχω μεγαλώσει πλέον και ως ενήλικη κάνω τις επιλογές μου, γνωρίζοντας την αλήθεια, τις λεπτομέρειες και την πραγματικότητα. Ο κόσμος απλά γνωρίζει όσα βλέπει στο διαδίκτυο.
Οι άνδρες (και δη οι πετυχημένοι) ΣΠΑΝΙΑ κατηγορούνται για άσεμνη συμπεριφορά, όπως εγώ. Κάνουν τη μία σχέση πίσω από την άλλη, χωρίς να επικριθούν. Αντίθετα μάλιστα, αναφέρονται με διάφορα εγκωμιαστικά επίθετα, ενώ οι γυναίκες λαμβάνουν μόνο αρνητικά προσωνυμία.”

Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται, πως αρνείται να πέσει θύμα των στερεοτύπων της κοινωνίας, μας και προσπαθεί, απλώς να επιβιώσει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο:

“Αν δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε, ας γίνουμε όπως κι αυτοί. Αν ο Πρόεδρός μας μπορεί να είναι γυναικάς, δεν μπορώ κι εγώνα δώσω ενα φιλί σε έναν άντρα;”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση