ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
31 Μαρτίου, 2023

Η 1η φορά που εμφανίστηκαν οι ΜΕΛΙSSES στα MAD VMA, με τον Μύρωνα Στρατή

Μπορείς να πιστέψεις ότι αυτό το ντουέτο έγινε πριν 9 χρόνια;

Mad gr

Το 2010 το αγαπημένο συγκρότημα ανέβηκε για 1η φορά στη σκηνή των MAD VMA σε μία μοναδική συνεργασία με τον Μύρωνα Στρατή διασκευάζοντας τα τραγούδια “Πριν Μας Δει Κανείς” και “Κρυφά”.

 
 
 
View this post on Instagram

Το 2010 το αγαπημένο συγκρότημα ανέβηκε για 1η φορά στη σκηνή των MAD VMA σε μία μοναδική συνεργασία με τον Μύρωνα Στρατή διασκευάζοντας τα τραγούδια "Πριν Μας Δει Κανείς" και "Κρυφά". Ένα act γεμάτο ενέργεια και τρέλα που μας γύρισε 9 χρόνια πίσω και μας θύμισε πως ξεκίνησαν όλα. Από εκείνη τη μέρα και μετά, οι ΜΕΛΙSSES ανεβαίνουν κάθε χρόνο στη σκηνή κάνοντας τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά και τα πιο ανατρεπτικά ντουέτα! Δεν είναι όμως μόνο τα acts τους, το συγκρότημα με τα τραγούδια - επιτυχίες έχει λάβει συνολικά 13 MAD VMA βραβεία! Να τα εκατοστίσετε ΜΕΛΙSSES! #madtv #madvma

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Ένα act γεμάτο ενέργεια και τρέλα που μας γύρισε 9 χρόνια πίσω και μας θύμισε πως ξεκίνησαν όλα.

Από εκείνη τη μέρα και μετά, οι ΜΕΛΙSSES ανεβαίνουν κάθε χρόνο στη σκηνή κάνοντας τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά και τα πιο ανατρεπτικά ντουέτα! Δεν είναι όμως μόνο τα acts τους, το συγκρότημα με τα τραγούδια – επιτυχίες έχει λάβει συνολικά 13 MAD VMA βραβεία!

Να τα εκατοστίσετε ΜΕΛΙSSES!

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση