ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
26 Ιουλίου, 2021

Η απίστευτη απαίτηση της Cher για τις … περούκες της!

Όρος στα συβόλαιά της, το δωμάτιο για τις περούκες να είναι στους 23,5 βαθμούς Κελσίου!

Mad gr

H τραγουδίστρια του BELIΕVE, φημολογείται, πως έχει συμπεριλάβει μια σειρά απαιτήσεων στα συμβόλαιά της, για τις εμφανίσεις της στην Βρετανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα THE SUN, η Cher απαιτεί, μεταξύ άλλων, ειδικό δωμάτιο για τις περούκες της και μάλιστα σε θερμοκρασία 23,5 βαθμών Κελσίου.

Η πηγή είπε στην εφημερίδα, πως ότι ζητήσει η τραγουδίστρια, το έχει και συνέχισε τις αποκαλύψεις, λέγοντας, πως η Cher έχει ζητήσει από τους διοργανωτές να έχουν στο καμαρίνι της σιντριβάνια λευκής και μαύρης σοκολάτας, ενεργειακά ποτά χωρίς ζάχαρη και άφθονα αναψυκτικά.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει και η σαμπάνιαΜ καθώς ζήτησε μπουκάλια από την πιο ακριβή μάρκα που κυκλοφορεί, πιατέλες με φρούτα και πικάντικα πατατάκια.

Τέλος (αν κάτι τέτοιο μπορεί να υπάρχει για τις απαιτήσεις της), ζήτησε ο κλιματισμός να είναι χαμηλωμένος για να μην επηρεαστεί η φωνή της και θέλει να μπορεί να αράζει πίσω από τη σκηνή λίγο πριν εμφανιστεί, γιατί κάτι τέτοιο την χαλαρώνει.


ΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ
Η τραγουδίστρια, πάντως, μίλησε πρόσφατα για τις αποχαιρετιστήριες συναυλίες της. Ο λόγος, για τον οποίο κάθε φορά τις αποκαλεί έτσι, είναι γιατί πιστεύει ότι δεν θα καταφέρει να επιστρέψει ξανά στη σκηνή.

Η μητέρα της, στα 93 της, της λέει πως είναι τρελή γιατί η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Αλλά η Cher δεν αποδέχεται το γεγονός ότι έχει γεράσει. Στα 73 της, λέει, πως και να ήθελε να το κάνει δεν ξέρει τον τρόπο, καθώς κάθε φορά, που κοιτάει τον καθρέφτη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, πως πέρασε ο χρόνος.

Και μην της πείτε πως πρέπει να βάλει 70+ κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της… μπορεί και να φρικάρει!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση