ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Η Billie Eilish έχει να πει κάτι παραπάνω

Newsroom

@newsroom

κείμενο: Nάκης Αντωνίου

H Billie Eilish με άλλες τραγουδίστριες τηε εποχής. Είναι ποπ, με λίγο γκοθ εικόνα και στίχους που δεν συναντάς συχνά σε ραδιοφωνικές επιτυχίες. Μετά τη σαρωτική επιτυχία του ''Bad Guy'' και την κυκοφορία του ντεμπούτου της, ''When We Fall Asleep, Where Do We Go?'', η 17χρονη Eilish συνεχίζει ακάθεκτη και με το νέο της βίντεο έχει να πει κάτι παραπάνω.

Εκ πρώτης όψεως, βλέπουμε την τραγουδίστρια μετά από πολλές ενέσεις που της χορηγούν, να πέφτει από τον ουρανό σαν ένα φτερωτό πλάσμα. Αφού σηκώνεται μέσα από μια λίμνη με πικτή μαύρη ουσία και περπατά με φόντο φωτιές, συνεχίζει να μεταμορφώνεται.

Δες το βίντεο.

Η ίδια, στην περίγραφη του βίντεο στο YouTube γράφει το μήνυμα πίσω από το κόνσεπτ:

''Αυτή τη στιγμή, εκατομμύρια άνθρωποι παρακαλούν τους ηγέτες να δώσουν προσοχή. Η γη μας θερμαίνεται με γρήγορες ταχύτητες, τα παγόβουνα λιώνουν, η στάθμη του ωκεανού ψηλώνει, τα άγρια ζώα δηλητηριάζονται και τα δάση μας καίγονται. Στις 23 Σεπτεμβρίου τα Ηνωμένα Έθνη θα παρουσιάσουν το Climate Action Summit για να συζητήσουν το πώς θα χειριστούν αυτά τα θέματα. Ο χρόνος μας τελειώνει''.

Ουσιαστικά, η Billie παριστάνει ένα πτηνό, που μετά από πειράματα πέφτει σε μια λίμνη πετρελαίου. Παραπέμποντας τον θεατή στο τι συμβαίνει με τα ζώα, τα πουλιά και το πώς ο άνθρωπος μολύνει το φυσικό περιβάλλον.

Τι λέτε εσείς για το βίντεο;

 

πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση