ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Η Britney Spears «σπάει τη σιωπή» της και μιλάει πρώτη φορά για τη νοσηλεία της

Newsroom

@newsroom

Όπως μάλλον θυμάστε, στις αρχές Απριλίου γνωστοποιήθηκε πως η Britney Spears εισήχθει σε κλινική ψυχικής υγείας, προκειμένου να ηρεμήσει και να τα βρει με τον εαυτό της. Από τότε τα δημοσιεύματα για την σταρ "έδιναν και έπαιρναν".

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και οι πρώτες φωτογραφίες της τραγουδίστριας μετά την εισαγωγή της. Συγκεκριμένα, η Britney πήρε εξιτήριο για την ημέρα του Πάσχα των Καθολικών και στο πλευρό της βρισκόταν ο σύντροφό της, Sam Ashgari. Οι φωτογραφίες ήταν αρκετά περίεργες, ενώ και η ίδια έδειχνε τρομερά ταλαιπωρημένη και κουρασμένη, κι εκεί οι κακές γλώσσες οργίασαν και πάλι.

Λίγε μέρες μετά από την πρώτη της εμφάνιση, η celebrity έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα για όσα συμβαίνουν.

Ανάμεσα σε άλλα απάντησε και στις φήμες περί αυτοκτονίας και απειλών - κάτι που δημοσιευόταν έντονα. «Ήθελα να πω γεια, γιατί τα πράγματα που λέγονται έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο! Wow!!! Υπάρχουν φήμες για απειλές θανάτου στην οικογένειά μου και στην ομάδα μου, και τόσα πολλά πράγματα που λέγονται και είναι τρελό. Προσπαθώ να αφιερώσω μια στιγμή στον εαυτό μου, αλλά όλα όσα συμβαίνουν το κάνουν απλά πιο δύσκολο για μένα. Μην πιστεύετε ό, τι διαβάζετε και ακούτε. Αυτά τα ψεύτικα μηνύματα παντού κατασκευάστηκαν από τον Sam Lutfi εδώ και χρόνια ... Δεν τα έγραψα εγώ. Προσποιούνταν ότι ήμουν εγώ και επικοινωνούσε με την ομάδα μου με ψεύτικα emails. Η κατάστασή μου είναι μοναδική, αλλά υπόσχομαι να κάνω ό,τι είναι καλύτερο αυτήν τη στιγμή ??? Μπορεί να μην το ξέρετε αυτό για μένα, αλλά είμαι δυνατή και στέκομαι στα πόδια μου για αυτό που θέλω! Η αγάπη και η αφοσίωσή σας είναι καταπληκτική, αλλά αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι λίγη ιδιωτικότητα για να αντιμετωπίσω όλα τα σκληρά πράγματα που η ζωή μου πετάει. Αν μπορούσατε να το κάνετε αυτό, θα ήμουν για πάντα ευγνώμων. Σας αγαπώ».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε:

 

πηγή: must

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση