ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε αδημοσίευτο υλικό από την εμφάνισή της στην Eurovision, πριν από 2 χρόνια!

Πρόβες, συναντήσεις, συγκινήσεις και πολύ “fuego” περιλαμβάνει το video που δημοσίευσε η hot τραγουδίστρια.

Mad gr

H Ελένη Φουρέιρα είχε καταφέρει να ξεσηκώσει ολόκληρη την Ευρώπη με την εκρηκτική εμφάνισή της στoν διαγωνισμό της Eurovision πριν από 2 χρόνια στη Λισσαβόνα. Προσπαθώντας να μας δώσει μία γεύση από το τι είχε συμβεί σε εκείνη την διοργάνωση, που της χάρισε τη 2η θέση στο θεσμό και την πρώτη θέση στις καρδιές των Ευρωπαίων και όχι μόνο, δημοσίευσε ένα video στο προφίλ της στο Instagram, με προσωπικό υλικό από τα backstage του ταξιδιού από τη στιγμή που έφτασε στη Λισσαβόνα μέχρι την επιστροφή της στην Κύπρο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Κατά τη διάρκεια του 6λεπτου video, βλέπουμε πρόβες, συναντήσεις, στιγμές αστείες αλλά και στιγμές συγκίνησης και παίρνουμε μια γεύση από το κλίμα που επικρατούσε στην κυπριακή αποστολή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η Ελένη συνόδευσε το video με τη λεζάντα: «Δύο χρόνια μετά την εμφάνισή μου στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σας, όλες τις απίστευτες στιγμές από το backstage, όπου συνέβη όλη αυτή η μαγεία! Ελπίζω να απολαύσετε κάθε μέρος αυτού! Σας αγαπώ όλους».

Η Ελένη αναμένεται να εμφανιστεί και στο show της EBU, το Σάββατο 16 Μαίου, σε μία εμφάνιση έκπληξη. Ανυπομονούμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση