ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Η Katy Perry μιλάει για την κατάθλιψη και τον Orlando Bloom

Η τραγουδίστρια παραδέχεται πως τα περασμένα δύο χρόνια ήταν δύσκολα αλλά είχε στο πλευρό της έναν εκπληκτικό άνθρωπο.

Mad gr

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VOGUE India (@vogueindia) on

Για τη δύσκολη διετία που πέρασε, μίλησε στην ινδική VOGUE, η Katy Perry. H τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη με την κατάθλιψη αλλά και την προσπάθειά της να θεραπευτεί.

“Είχα κατάθλιψη και δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Στο παρελθόν μπορούσα να το ξεπεράσω, όμως εκείνη τη φορά συνέβη κάτι που με έκανε να πέσω πάρα πολύ. Έπρεπε πραγματικά να ακολουθήσω ένα ταξίδι ψυχικής υγείας.”

Η τραγουδίστρια τόνισε πως ο αρραβώνας της με τον ηθοποιό Orlando Bloom, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, τη βοήθησε, καθώς ήταν και εκείνος πρόθυμος να ακολουθήσει ένα συναισθηματικό και πνευματικό ταξίδι, που οδήγησε και τους δύο σε κάθαρση.

“Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, έχω περάσει τη Διαδικασία Hoffman (επταήμερο πρόγραμμα ψυχικής αποκατάστασης), έχω ακολουθήσει φυτική ιατρική… Και έχω έναν σύντροφο που θέλει κι αυτός να βρει την ισορροπία, τον Orlando, ο οποίος ακολουθεί το δικό του πνευματικό ταξίδι.”

Τον θεωρεί στήριγμά της παρότι ο Orlando δεν είναι ο Νο.1 θαυμαστής της και αποκαλύπτει, πως η Katheryn Hudson, είναι αυτή που ο αρραβωνιαστικός της θαυμάζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση