ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Η Miley Cyrus προκαλεί ξανά με βινύλ και την μητέρα της!

Το νέο της video-clip, «Mother’s Daughter», είναι ένα female-power anthem, που απαντάει στην ποινικοποίηση των αμβλώσεων σε κάποιες πολιτείες της Αμερικής.

Mad gr

Κυκλοφόρησε το καινούριο video-clip της Miley Cyrus για το τραγούδι της «Mother’s Daughter» και δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς από εκείνη!

Σε κόκκινη ατμόσφαιρα, ντυμένη με ένα ιδιαίτερο βινύλ outfit με καρφιά στα επίμαχα σημεία της και κάνοντας τις κλασικές kinky γκριμάτσες της, η Miley συναρπάζει… όπως πάντα! Έχοντας special guests όπως τη μητέρα της Tish Cyrus, τα μοντέλα Aaron Philip και Casil McArthur, και την 11χρονη ακτιβίστρια Mari Copeny, προβάλλει μηνύματα όπως την γυναικεία δύναμη, την ανεξαρτησία και ελευθερία επιλογής όσων αφορά στα σώματά τους, καθώς και την ιδιαίτερη σχέση μητέρας-κόρης.

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι μέρος του EP «She Is Coming», την πρώτη της κυκλοφορία μετά το album της «Younger Now» το 2017. Το «She Is Coming» είναι επίσης το πρώτο από τα τρία EP που επρόκειτο να κυκλοφορήσουν πρoτού τη κυκλοφορία του album της «She Is Miley Cyrus».

 

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση