ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Η Selena Gomez ξέσπασε σε κλάματα την πρώτη φορά που άκουσε το “Everything I Wanted” της Billie Eilish!

Η ίδια αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο συγκινήθηκε τόσο με το συγκεκριμένο τραγούδι!

Mad gr

Φέρε στο μυαλό σου ένα τραγούδι όπου οι στίχοι του να σε αγγίζουν και σε συγκινούν… νιώθεις ότι έχει γραφτεί ακριβώς για εσένα, σωστά; Έτσι ακριβώς ένιωσε και η Selena Gomez την πρώτη φορά που άκουσε το “Everything I Wanted” της Billie Eilish! Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως δήλωσε, ξέσπασε σε κλάματα γιατί το συγκεκριμένο τραγούδι αποκαλύπτει αλήθειες σχετικά με τη μουσική βιομηχανία.

Τη δήλωση αυτή την έκανε σε πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη με τον Zane Lowe, σχετικά με τα τραγούδια που η ίδια επέλεξε για την playlist “At Home With Apple”, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο ξεχώρισε αμέσως το συγκεκριμένο single, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα.

«Όταν άκουσα το “Everything I Wanted” απλώς έκλαψα γιατί το περνούσα και εγώ όλο αυτό, εδώ και πολύ καιρό και σκέφτηκα ότι είναι τόσο αλήθεια! Υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές στην μουσική μου καριέρα όπου έλεγα ότι “δεν έχει σημασία ποιος είσαι”» ανέφερε η Gomez ενώ παράλληλα εξέφρασε και τον θαυμασμό της προς την 18χρονη ερμηνεύτρια: «Η Billie τα έχει καταφέρει όλα με την αξία της. Είναι μια καταπληκτική καλλιτέχνης.»

Εσένα ποιό τραγούδι σε αγγίζει τόσο;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση