ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

Η Sia είναι έτοιμη να γίνει μητέρα!

Τι αποκάλυψε η ίδια και ποιά είναι η σχέση της πλέον με τον Diplo.

Mad gr

Παραδεχόμαστε οτι μας αιφνιδίασε. Η Sia ξέρει να καμουφλάρεται καλά και να κρατάει κρυφή όσο μπορεί τη ταυτότητά της αλλά και τη προσωπική της ζωή. Η εξομολόγηση της ίδιας σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ να γίνει μητέρα έσκασε σαν βόμβα. Η ίδια παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ του HBO για τα παιδιά του Los Angeles, που βρίσκονται εντός του συστήματος ανάδοχων οικογενειών και αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία του 16χρονου Dasani καθώς η ιστορία αυτού του μικρού ήρωα τη καθήλωσε.

Μέσα σε λίγες ώρες η Αυστραλιανή τραγουδίστρια ανήρτησε στο twitter το έξης post:”Γεια σου Dasani! Θα ήθελα να σε υιοθετήσω και αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να σε βρούμε και να τσεκάρουμε πως πληρώ όλες τις προϋποθέσεις, όμως θέλω να ξέρεις πως μαζί μου θα έχεις ένα σπίτι”.

Η Sia συνέχισε κάνοντας ανοιχτή πρόταση στα social στον dj Diplo με τον οποίο διατηρούσαν ‘’ελεύθερη ερωτική σχέση’’ να κρατήσουν τις καλές επαγγελματικές και φιλικές τους επαφές και να μην προχωρήσουν σε κάτι πιο σοβαρό, κάτι που επιθυμούσε ο ίδιος.

Η 44χρονη hitmaker Sia παραδέχεται και δηλώνει οτι πλέον είναι single για το ελεύθερο της ζωής της και βάζει τα δικά της θέλω και τις ανάγκες πάνω απ’όλα στοχεύοντας να αφοσιωθεί στον γιο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sia  |  Diplo  |  Σχέση  |  Υιοθεσία

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση