ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε νέο video clip στήριξης της LGBTQ κοινότητας με την παρουσία πολλών celebrities!

Highlight η εμφάνιση της Katy Perry την οποία αγκάλιασε στο τέλος του video clip η τραγουδίστρια.

Mad gr

Τη στήριξη και την αγάπη της προς την LGBTQ κοινότητα δείχνει για ακόμα μια φορά η Taylor Swift μέσω του νέου της video clip για το τραγούδι «You Need To Calm Down»!

Στο πολύχρωμο #YNTCDMusicVideo η 29χρονη τραγουδίστρια μαζί με τη βοήθεια πολλών διάσημων φίλων της όπως η Ellen Degeneres, ο Billy Porter, η Hannah Hart, ο Ryan Reynolds και πολλοί άλλοι κάνει έκκληση για τη νομική προστασία της LGBTQ κοινότητας. Εκτός από το video clip, και οι στίχοι του τραγουδιού καλούν για ίσα δικαιώματα ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, με ένα από τους στίχους να έχει ως εξής: “Cause shade never made anybody less gay” (Το να κατακρίνεις κάποιον γι’ αυτό που είναι δεν τον κάνει λιγότερο ομοφυλόφιλο).

Εκτός από μηνύματα αγάπης και ισότητας, η Taylor περνάει και το μήνυμα της συμφιλίωσης, με highlight τη σύντομη εμφάνιση της Katy Perry στο τέλος του video clip. Η guest εμφάνιση της Katy επιβεβαιώνει το τέλος της διαμάχης των δύο stars, η οποία είχε ξεκινήσει από το 2013 με αφορμή τους χορευτές που τις συνόδευαν στις συναυλίες τους.

Τέλος, το «You Need To Calm Down» κλείνει με ένα μικρό κείμενο που παροτρύνει τους θαυμαστές της Taylor Swift να υπογράψουν ένα αίτημα με το οποίο καλούν την Αμερικανική Γερουσία να περάσει το νομοσχέδιο για την προστασία της κοινότητας των ομοφυλοφίλων, αίτημα που μέσα σε λίγες ημέρες είχε μαζέψει πάνω από 222.000 υπογραφές.

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση