ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
12 Απριλίου, 2024

Η χασιέντα του Lenny Kravitz είναι μια μοντέρνα Εδέμ

Το στυλ του Lenny Kravitz είναι γνωστό: ιδιόρρυθμο, επηρεασμένο από διάφορες περιόδους, διάφορα είδη και συνεχώς εξελισσόμενο.

Newsroom

@newsroom

Παραμένει ένας από τους πιο κουλ καλλιτέχνες του πλανήτη, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη πιο ψηλά και ξεπερνώντας τις προσδοκίες.
Στα 16 χρόνια ζωής του Kravitz Design, εκείνος και η ομάδα του έχουν επιμεληθεί ξενοδοχεία σε Μαϊάμι, Λας Βέγκας και Τορόντο, ενώ υπογράφουν πλέον προϊόντα σπιτιού και έπιπλα, ταπετσαρίες και πλακάκια. Αυτό ομως που ξεχωρίζει λίγο περισσότερο είναι δική του περιουσία. Μια χασιέντα του 18ου αιώνα, που λειτουργούσε σαν φυτεία καφέ, στέκει λίγο έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο και ξεκίνησε να διαμορφώνεται πριν 10 ολόκληρα χρόνια.

''Ταξίδευα σε όλη τη χώρα, με τραβούσαν οι άνθρωποι, οι κουλτούρες, οι μουσικές και οι τοποθεσίες επίσης. Υπάρχει κάτι τόσο δυνατο και μαγικό σε αυτό το σημειο'' λέει ο ίδιος.

Προς το τέλος της περιοδείας του, πριν φύγει από το Μαϊάμι, ένας φίλος του τον κάλεσε να δει μια περιουσία στην εξοχή. ''Όλοι ήταν έτοιμοι να φύγουν αλλά κάτι μου έλεγε να ζήσω μια περιπέτεια. Πήγαμε εκεί τη νύχτα και όταν ξύπνησα αντίκρισα το πιο όμορφο, το πιο υπέροχο και γοητευτικό τοπίο που μπορείς να φανταστείς. Ήμασταν περικυκλωμένοι από βουνά, καταρράκτες, αγελάδες, άλογα, πίθηκους, χωράφια με φρούτα και λαχανικά...τη φύση στο μεγαλείο της'' συμπληρώνει.

Τελικά έμεινε εκεί για έναν μήνα, έμαθε τη ζωή της φάρμας και έγινε ένα με τη φύση και πάλι. Σιγά σιγά ξεκίνησε την αναπαλαίωση, έφερνε έπιπλα και έργα τέχνης ενώ, όπως λέει χαρακτηριστηκά, η διαδικασία είχε αρκετό αυτοσχεδιασμό, όπως όταν γράφεις μουσική.

Κλασικά Βραζιλιάνικα πλακάκια, έπιπλα που παραπέμπουν στον μεσαίωνα, ένα διαφανές πιάνο από ακρυλικό και φυσικά custom made κομμάτια από τη δική του επιχείρηση.

Η χασιέντα σίγουρα δεν είναι για όλους αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι κάτι διαφορετικό, που ταιριάζει απόλυτα στον rockstar.

Πηγή: MUST

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση