ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Justin Bieber και Hailey Baldwin γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο γάμου!

Πώς είναι να συγκατοικείς με τον Justin;

Mad gr

Την Παρασκευή (και 13), ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο γάμου, με την Hailey να κάνει μια μικρή ανασκόπηση στο πως ήταν αυτή η κοινή τους χρονιά.

Μιλώντας στη VOGUE AUSTRALIA, η Hailey Baldwin δηλώνει πως ο γάμος είναι κάτι δύσκολο και πως όλες οι “καλές σχέσεις” απαιτούν προσπάθεια. Πιο συγκεκριμένα η Hailey δήλωσε πως: “Ποτέ δεν είχα συγκατοικήσει με κάποιον. Δεν είχα συνηθίσει να ζω και να μοιράζομαι το χώρο μου με κάποιον άλλον”. Εξήγησε επίσης πως βρίσκουν με τον Justin σιγά – σιγά την ισορροπία στη συγκατοίκηση και τη δουλειά ενώ κλείνοντας, επανέλαβε πως η Χριστιανική πίστη του Justin, τους βοήθησε στο να βρουν την ηρεμία που χρειάζονται σαν ζευγάρι.

Παράλληλα η κυρία Bieber σχολίασε και τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε μετά το γάμο της με τον Justin το Φθινόπωρο του 2018: «Όταν παντρεύτηκα, δέχτηκα χιλιάδες αρνητικά σχόλια, στα οποία μου έλεγαν ότι ο Justin ποτέ δεν θα μου είναι πιστός, ότι είναι θέμα χρόνου να χωρίσουμε και πολλά άλλα τέτοια που με έκαναν να αναρωτιέμαι μήπως ο κόσμος γνωρίζει κάτι που δεν ξέρω εγώ» και συνέχισε υποστηρίζοντας : «τα δύο μόνα άτομα σε μία σχέση είναι αυτά τα οποία βρίσκονται σε αυτή και άρα ξέρουν τι συμβαίνει ανάμεσα τους».

Το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη του επέτειο με μια μυστική τελετή – έκπληξη, με συγγενείς και φίλους.

Είναι πολύ ταιριαστοί, δεν συμφωνείτε;

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Australia (@vogueaustralia) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση