ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2024

Miley Cyrus: Η επίθεση που δέχτηκε από fan και η πρωτοφανής αντίδρασή της!

To hashtag της super star #DontF**kWithMyFreedom έβαλε φωτιά στα social media!

Mad gr

Προσβεβλημένη όσο ποτέ εμφανίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια της pop, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε κατά την προγραμματισμένη εμφάνισή της στην Ισπανία. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Βαρκελώνη, με θύμα την Miley Cyrus λίγες μέρες πριν την εμφάνισή της στο Primavera Sound festival που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Καθώς περπατούσε υπό τη συνοδεία του συζήγου της Liam Hemsworth αλλά και των αντρών ασφαλείας τους μέσα στα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί για να την αποθεώσουν, ένας θαυμαστής της, την άρπαξε από τα μαλλιά και τον ώμο προσπαθώντας να την φιλήσει στο στόμα. Έντρομη η Miley προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά δεν γλίτωσε το φιλί στο μάγουλο. Γρήγορα η προσωπική της ασφάλεια μπήκε ανάμεσά τους και την οδήγησε στο αυτοκίνητο της όπου και αποχώρησε.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις σέξι εμφανίσεις της τραγουδίστριας, πυροδότησαν χιλιάδες σχόλια στα social media σχετικά με το πόσο το προκαλεί η ίδια με τις επιλογές της. Η θέση που πήρε η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ξεκάθαρη, μεταξύ άλλων είπε πως μπορεί να φοράει ότι θέλει, μπορεί να κοιμάται με όποιον θέλει…δεν μπορεί κανείς όμως να την αρπάζει χωρίς τη θέλησή της.

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση