ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Απριλίου, 2024

Ο Harry Styles «μένει σπίτι» και μαθαίνει νέες γλώσσες

Στη κορυφή των προτιμήσεων του είναι η ιταλική και… η νοηματική!

Mad gr

Ο Harry Styles, σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC Radio 1Xtra τη Τετάρτη στις 18 Μαρτίου, αποκάλυψε πως αξιοποιεί το χρόνο που περνάει στο σπίτι αλλά και ποιες νέες ασχολίες έχει υιοθετήσει αυτές τις μέρες.

«Είναι λίγο δύσκολο, αλλά νιώθω τυχερός που βρίσκομαι με τους φίλους μου σε έναν ασφαλή χώρο. Είμαστε προσεκτικοί, ακούμε μουσική, παίζουμε παιχνίδια και κάνουμε μάσκες προσώπου – ξέρετε, τα συνηθισμένα πράγματα που κάνουμε στη καραντίνα!»

Εκτός όμως από αυτές τις κλασικές, για όλους μας ασχολίες, ο 25χρονος τραγουδιστής επιλέγει να υιοθετήσει και κάποια νέα skills, όπως είναι η γνώση της ιταλικής και της νοηματικής γλώσσας.

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να αποκτήσεις νέα skills και hobbies, σωστά; Δεν έχουμε τίποτα άλλο, πέρα από πολύ χρόνο. Εγώ μαθαίνω ιταλικά και τη νοηματική γλώσσα».

Τέλος, ανέφερε πως είναι σημαντικό η ασφάλεια να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και έκλεισε τη συνέντευξή του με χιούμορ λέγοντας «ελπίζω μετά από αυτό να με καλωσορίσετε με ανοιχτά, απολυμασμένα χέρια!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση