ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

O Justin Bieber, ο επόμενος στόχος των paparazzi

Μετά την Gigi Hadid και την Jennifer Lopez, ακόμα μία μήνυση για φωτογραφία που αναδημοσίευσε ο τραγουδιστής

Mad gr

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Σε μάστιγα εξελίσσονται οι μηνύσεις των φωτογράφων κατά των καλλιτεχνών που αναδημοσιεύουν φωτογραφίες τους, παρά το γεγονός ότι σε αυτές εμφανίζονται οι ίδιοι!

Μετά Gigi Hadid και την Jennifer Lopez, τώρα ήρθε η σειρά του Justin Bieber να γίνει στόχος των paparazzi. O φωτογράφος Robert Barbera κατέθεσε μήνυση εναντίον του τραγουδιστή.

Ήταν 13 Μαρτίου, όταν ο Justin ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, μια φωτογραφία του με τον φίλο του Rich Wilkerson, την οποία είχε τραβήξει ο φωτογράφος.

Ο paparazzi ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής καταπάτησε τα πνευματικά του δικαιώματα (κοινώς βρήκε την ευκαιρία να βγάλει λεφτά από τον Justin).

Η μήνυση φυσικά αναφέρει όλα τα κλασικά περί πνευματικών δικαιωμάτων και αναδημοσίευση χωρίς άδεια από τον καλλιτέχνη. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό της αγωγής.

O Justin προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο. Αντιθέτως, ένιωσε περισσότερο την ανάγκη να διαψεύσει, πως η πρόσφατη επίσκεψή του στο στούντιο, όπου εμφανίστηκε να τραγουδάει το MANY MEN του 50cent, έχει να κάνει με επερχόμενο τραγούδι του.

Εσείς τι πιστεύετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση