ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Ο Sin Boy παρουσίασε το πρώτο του album «KA GU RAS»!

Mad gr

Ο πιο viral καλλιτέχνης της χρονιάς γιόρτασε την κυκλοφορία του album του και την Πλατινένια απονομή του «Mama?» μαζί με φίλους και συνεργάτες!

Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες της χρονιάς και μετά από μήνες αναμονής παρουσιάστηκε το πρώτο του άλμπουμ! Ο λόγος για τον Sin Boy, ο οποίος αποκάλυψε χθες το βράδυ το album του «KA GU RAS»!

Το event πραγματοποιήθηκε στο Island Athens Riviera το οποίο ήταν κατακλυσμένο από fans, φίλους και συνεργάτες! Εκεί, ο Sin Boy παρουσίασε για πρώτη φορά live τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο του καθώς και γνωστά hits όπως το «Mama?», «Sientelo», «Gigi» και «Colombiana». Μαζί του στη σκηνή εμφανίστηκαν και οι Mad Clip, Ypo, iLLEOo, DJ Paco, Wassup & DJ Cricket σε ένα ξεσηκωτικό live!

Εκτός από την παρουσίαση του «KA GU RAS», χθες έγινε και η απονομή της τιμητικής πλακέτας για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single “Mama?” στην Ελλάδα! Κατά την διάρκεια της απονομής, ο Sin Boy αποκάλυψε ότι μέρος των εσόδων του album θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish, σε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

«Δίνω αυτό το συμβολικό ποσό στο Make A Wish γιατί κι εγώ είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μαζί με τον “αδερφό” μου τον iLLEOo δύσκολα στον Περισσό στη Νέα Ιωνία, και είχαμε όνειρα. Ήρθε το YouTube, δουλέψαμε σ’ αυτό και κάναμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, και δίνουμε σήμερα την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να κάνουν επίσης τα όνειρά τους πραγματικότητα.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sin Boy.

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση