ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
27 Φεβρουαρίου, 2024

Οι εικόνες που απέδειξαν το αυτονόητο: Ο Brad Pitt είναι ένας από τους πιο ωραίους άντρες!

Newsroom

@newsroom

Αν και δεν πιστεύουμε να υπάρχει γυναίκα που να διαφωνεί, εμείς θα το επισημάνουμε! Ναι, ο Brad Pitt είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και συνάμα εντυπωσιακούς άντρες ηθοποιούς του πλανήτη!

Ο ηθοποιός που αυτή την χρονιά πρωταγωνιστεί στην “Once Upon a Time … in Hollywood” φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό GQ, όπου και έδωσε συνέντευξη αποδεικνύοντας το αυτονόητο. Παρά τα 55 του χρόνια, εξακολουθεί να είναι το ίδιο hot με την εποχή που τον γνωρίσαμε!

Μιλώντας για την αυτοπεποίθησή του, ο Brad δήλωσε: «Υπάρχει δύναμη στο να είσαι ευάλωτος. Δεν έχει να κάνει με πόζες ή μύες, μια τυφλή αυτοπεποίθηση τύπου «μπορώ να κάνω τα πάντα». Είναι πραγματική αυτοπεποίθηση που πηγάζει από το να γνωρίζεις τον εαυτό σου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για την ηλικία του, ο ηθοποιός τόνισε: «Απλώς μεγαλώνεις. Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του χρόνου, περισσότερες εμπειρίες, καλές και κακές, με τους ανθρώπους. Και πλέον έχεις τις δικές σου νίκες και ήττες- όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο λιγότερο σου φαίνονται ως νίκες ή ως ήττες. Με ποιον θα περνάς τον καιρό σου και πώς, αυτό έχει γίνει πλέον πολύ πιο σημαντικό για εμένα».

Με τις δηλώσεις και... τις εικόνες του, ο Brad μας απέδειξε πως είναι πιο ώριμος από ποτέ. Ο χωρισμός τελικά, ίσως να μην του έκανε και τόσο κακό!

Δείτε μερικές εικόνες από την πρόσφατη φωτογράφισή του:

Πηγή: must

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση