ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Justin Bieber: «Ένιωθα ότι θα πεθάνω»

Newsroom

@newsroom

Για την μαύρη εποχή που ήταν βουλιαγμένος στις καταχρήσεις ουσιών μίλησε ο Justin Bieber. Η πίεση που ένιωθε από τα φώτα της δημοσιότητας όπως αναφέρει ήταν αυτή που τον οδήγησε στις ουσίες και περιγράφει πως αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτό την στιγμή που ένιωσε ότι πεθαίνει.

Για πρώτη φορά μιλάει μπροστά στις κάμερες σε ντοκιμαντέρ για την ζωή του. Πρώτα ήταν η μαριχουάνα όπως δήλωσε ο ίδιος στην ηλικία των 13 ετών όταν ξεκίνησε την καριέρα του ενώ αργότερα προχώρησε με έκσταση, χάπια, αλκοόλ και ψυχεδελικά μανιτάρια.

«Ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση. Ήταν απίστευτα τρομακτικό. Ξύπναγα το πρωί και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να παίρνω χάπια και να καπνίζω για να ξεκινήσω την ημέρα μου. Ήταν παρανοϊκή η κατάσταση. Αποφάσισα να σταματήσω διότι ήταν σαν να πεθαίνω. Οι σωματοφύλακές μου και το προσωπικό έρχονταν στο δωμάτιο τη νύχτα για να ελέγχουν τον παλμό μου».

Παραδέχτηκε ακόμα ότι δεν είναι ο μόνος καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί ναρκωτικά για να ξεφύγει «Το όλο βίωμά μου βρισκόταν μπροστά στις κάμερες και είχα ένα διαφορετικό επίπεδο έκθεσης. Είχα πολλά χρήματα και πολλά πράγματα».»

Το ντοκιμαντέρ «Justin Bieber: Seasons» προβάλετε στην πλατφόρμα του Youtube και αποτελείτε από 10 επεισόδια. Μέσα από την σειρά παρακολουθούμε την προσωπική του ζωή για 4 χρόνια την οικογένειά του όπως και το πως είναι να είναι παντρεμένος με την Hailey.

Στο ντοκιμαντέρ ρίχνουμε μια ματιά και στην περίοδο που αποσύρθηκε από την παγκόσμια περιοδεία του το 2017 την οποία ακύρωσε αφού όπως δήλωσε χρειαζόταν ξεκούραση.

 

Πηγή: must

 

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση