ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

OMG! H Beyoncé και η Adidas επαναφέρουν την Ivy Park

Newsroom

@newsroom

Οι συνεργασίες και οι επιρροές, όπως βλέπουμε, στον χώρο της μόδας δεν τελειώνουν ποτέ. Αρκετές φορές έχουμε παρατηρήσει από διάφορους μεγάλους οίκους ή hgh street καταστήματα να συνεργάζονται με μεγάλα ονόματα από τους καλλιτεχνικούς χώρους, και αυτή η συλλογή είναι μία απ' αυτες.

Στην προκειμένη περίπτωση θα αναφερθούμε σε μία από τις μεγαλύτερες, ίσως, συνεργασίες για το 2019. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανακοινωθεί πως η Adidas θα συνεργαστεί με την Beyoncé, ή αλλιώς Queen B. Η ανακοίνωση αυτή είχε ενθουσιάσει τους φαν και των δύο αφού το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι το relaunch της σειράς ''Ivy Park''.

Ο επικεφαλής τou Global Brands και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Eric Liedtke, δήλωσε πως ''Η Beyoncé είναι μία εμβληματική δημιουργός αλλά και μία αποδεδειγμένη ηγέτης των επιχειρήσεων και, μαζί, έχουμε την ικανότητα να εμπνέουμε αλλαγές και να ενδυναμώσουμε την επόμενη γενιά δημιουργών''. Να θυμίσουμε πως η σειρά ''Ivy Park'' δημιουργήθηκε το 2016 σε μια συνεργασία της Beyoncé με τον επιχειρηματία Philip Green. Τώρα, εκτός από την επαναφορά της Ivy Park, μαζί θα πλασάρουν και μια capsule συλλογή ενδυμάτων και παπουτσιών.

Το μόνο λυπηρό σε όλα αυτά, είναι πως δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί το πότε θα αρχίσει να κυκλοφορεί η συγκεκριμένη σειρά, οπότε εμείς απλά περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της νέας αυτής συνεργασίας.

πηγή: must

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση