ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2024

Paris Jackson: Απόπειρα αυτοκτονίας ή απλώς ένα ατύχημα;

Όπως μάθαμε, το Σάββατο 16 Μαρτίου, το TMZ ανέφερε ότι η Paris Jackson νοσηλεύθηκε μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας

Newsroom

@newsroom

Λίγο μετά την δημοσίευση της είδησης, η Jackson μέσω twitter απάντησε δημόσια για το γεγονός... ενώ δεν δίστασε να βρίσει και να αποκαλέσει ψεύτες αυτούς που ανήρτησαν την είδηση σχετικά με την απόπειρα αυτοκτονίας της.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, ο ηθοποιός Bethenny Frankel έγραψε σε απάντηση στην ιστορία ότι "είμαστε το προϊόν των άλυτων θεμάτων των γονιών μας", προσθέτοντας ότι η Jackson είναι "ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη". Η Jackson απάντησε στο tweet γράφοντας "ψέματα, ψέματα, ψεματα, θεέ μου πόσα ψέματα". Ο Frankel διέγραψε το tweet της μετά από αυτό.

Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Jackson δήλωσε πάντως στο περιοδικό People ότι η Paris όντως νοσηλεύθηκε, αλλά όχι λόγω απόπειρας αυτοκτονίας. "Η Paris είχε ένα ατύχημα το πρωί, το οποίο χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη. Αυτήν τη στιγμή είναι μια χαρά, και ξεκουράζεται σπίτι της".

Σύμφωνα με την αρχική ιστορία του ΤΜΖ, η υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας της Jackson ήταν μια "άμεση απάντηση" στο ντοκιμαντέρ του HBO Leaving Neverland, στο οποίο δύο άντρες κατηγορούν τον πατέρα της, Michael Jackson, για κακοποίηση όταν ήταν παιδιά.
Στο σημείο αυτό πρέπει να παραδεχτούμε ότι από την στιγμή που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ, η Jackson έχει σε πολλές περιπτώσεις προσπαθήσει να σταματήσει τις συζητήσεις και τα θέματα που προκύπτουν.

 

ΠΗΓΗ:MUST

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση