ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Πίσω από το υπέροχο νέο album της Madonna

Newsroom

@newsroom

Το album ''Madame X'' κυκλοφόρησε τον Ιούνιο με τους φαν και τους κριτικούς να ''γιορτάζουν'' την επιστροφή της Madonna στην πιο ''ποιοτική'' μουσική. Και μ' αυτό εννοούμε πως για αυτό το album δεν περιορίστηκε σε εμπορικά ποπ κομμάτια αλλά έψαξε, εμπνεύστηκε, δούλεψε έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το κατάλληλο και να ανταποκρίνεται στα γούστα της.

Με ένα ντοκιμαντέρ, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Amazon Prime, η Madonna μας βάζει στο παρασκήνιο για όλα όσα συνέθεσαν τη δημιουργία αυτού του album, και τους λόγους που η Λισαβόνα έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο.

''Εδώ στη Λισαβόνα γεννήθηκε ο δίσκος αυτός. Ήρθα εδώ λόγω του γιου μου, λόγω της αγάπης του για ποδόσφαιρο. Ήμουν ''soccer mom''. Ήμουν επίσης ενθουσιασμένη που έφυγα από την Αμερική και είδα τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία'' λέει, ενώ στη συνέχεια προσθέτει το πώς ξεκίνησε να δημιουργεί μουσική όταν την κάλεσαν σε 'living room session', μια ανεπίσημη σύναξη όπου οι μουσικοί πίνουν κρασί και παίζουν μουσική μαζί ''Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν αυτό το αυθεντικό, οργανικό συναίσθημα των ανθρώπων που μαζεύτηκαν εκεί επειδή αγαπούν τη μουσική. Τα λεφτά δεν έπαιζαν ρόλο, η φήμη δεν έπαιζε ρόλο, οι ακόλουθοι στο Instagram δεν έπαιζαν ρόλο. Είχε να κάνει με πάθος, με μουσική και τέχνη''.

Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ διαρκεί 23 λεπτά, και μπορείτε να το δείτε τώρα ολόκληρο εδώ.

 

Πηγή: must

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση