ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
12 Απριλίου, 2024

Ποιες είναι οι τεράστιες αμοιβές των πρωταγωνιστών του Game of Thrones;

Newsroom

@newsroom

Εξωτερικά γυρίσματα, τεράστια σκηνικά, ένα πολύ καλό σενάριο, εφέ, και ένα cast ηθοποιών που αυξάνουν τις απαιτήσεις τους, όσο η σειρά γίνεται όλο και πιο πετυχημένη, συνθέτουν το σκηνικό της πιο ακριβής σειράς όλων των εποχών με κάθε επεισόδιο να κοστίζει κοντά στα 15 εκατ. δολάρια.

Αυτά είναι το ποσά που παίρνουν οι ηθοποιοί:

Masie Williams


Σύμφωνα με το site Celebrity Net Worth βγάζει 150.000 δολάρια το επεισόδιο ενώ συνολικά η περιουσία της υπολογίζεται στα 6 εκατ. δολάρια από το GoT και από άλλες ταινίες που έχει παίξει.

Sophie Turner

Για την αμοιβή της  δεν υπάρχει καμιά πληροφορία, από την άλλη όμως η συνολική της περιουσία φτάνει τα 6 εκατ. δολάρια αφού έχει συμμετάσχει σε πολύ δυνατά franchise όπως το X-men.

Kit Harrington 

Eνώ αρχικά ήταν ήτανε ένας σχετικά άσημος ηθοποιός, από το 2014 και μετά η τύχη του άλλαξε. Όσο η σειρά γινόταν όλο και πιο πετυχημένη και έπειτα από διαπραγματεύσεις, έφτασε το να παίρνει το ποσό των 500.000 δολαρίων ανά επεισόδιο. Οπότε για τις σεζόν 5 και 6, έβγαλε 6 εκατ. δολάρια, ενώ μια καινούρια διαπραγμάτευση του απέφερε για τις σεζόν 7 και 8 άλλα 6,5 εκατ. δολάρια.

Lena Headey

Κάπως έτσι και η Cersei βγάζει ανά επεισόδιο 500.000 δολάρια αλλά η περιουσία της είναι λίγο μικρότερη από του Kit λόγω κάποιον προβλημάτων που αντιμετώπιζε το 2013.

Peter Dinklage

 

Kάνοντας το ίδιο deal με τους συναδέλφους του έχει βγάλει συνολικά από το GoT περίπου 12,5 εκατ. δολάρια, ενώ σε αυτά προστίθενται και οι απολαβές του από την ήδη επιτυχημένη καριέρα που είχε πριν την συμμετοχή του στην σειρά.

Emilia Clarke

Ο ομαδικός αγώνας και η συνεργασία φαίνεται ότι αποδίδουν, αφού και η Emilia Clarke παίρνει 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο, και έχοντας βγάλει συνολικά 12,5 εκατ. δολάρια, βάλε και κάτι ψιλά από διαφημίσεις και συμμετοχές σε άλλες ταινίες.

Παρομοίως και ο Nikolaj Coster-Waldau παίρνει 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο, ώστε να μην αισθάνεται και αυτός αδικημένος, με την περιουσία του να αγγίζει τα 16 εκατ. δολάρια συνολικά από το GoT και από άλλους άλλους ρόλους που έχει παίξει.

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση