ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Ποιος πρωταγωνιστής του Game of Thrones πέρασε τις διακοπές του στην Κύπρο;

Newsroom

@newsroom

Όπως καταλάβατε διαβάζοντας τον τίτλο μας, ένας ηθοποιός του Game of Thrones πέρασε τις διακοπές του στην Κύπρο! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ο λόγος για τον John Bradley West που ενσάρκωνε τον ρόλο του Samwell Tarly μέλος της Νυχτερινής Φρουράς (Night's Watch) και «αδελφικό» φίλο του John Snow.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ανάρτησή του στο Instagram. Ο ηθοποιός αναρτώντας μια εικόνα του στο κοινωνικό δίκτυο, έγραψε:

"Γνωρίζω πως στη φωτογραφία που βλέπετε, προσποιούμαι ότι είναι αυθόρμητη. Επιστρέφω στο σπίτι από τις διακοπές σε μια ώρα, άρα αυτή είναι η καλύτερη ώρα να γράψω τις εντυπώσεις μου. Μέχρι να παραλάβουν την κάρτα οι γονείς μου, εγώ θα ξεχάσω ακόμη και το πότε την έχω γράψει. Ευχαριστώ Κύπρος, το λάτρεψα! Χωρίς φίλτρο η φωτογραφία είμαι στ’ αλήθεια τόσο κόκκινος!».

Αναλυτικότερα, αν και δεν έχουν βγει στην δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες για τις διακοπές του, ο John Bradley West βρέθηκε στην Πάφο. Το γεγονός αυτό σίγουρα είναι εντυπωσιακό, αφού αποδεικνύει πως το νησί μας είναι ιδιαίτερα γνωστό και δημοφιλείς στο εξωτερικό.

Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε ο ηθοποιός:

 

Πηγή: must

 

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση