ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν προσβλητικά tweets του Shawn Mendes!

Μια θαυμάστρια έφερε σε δύσκολη θέση τον νεαρό τραγουδιστή.

Mad gr

Ο Shawn Mendes μέχρι πρότινος απολάμβανε την επιτυχία που σημειώνει το «Senorita», μέχρι που κάποια «προβληματικά και προσβλητικά» tweets του, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός Q&A, μία θαυμάστρια ζήτησε από τον αγαπημένο τραγουδιστή να σχολιάσει μερικά tweets που είχε κάνει στο παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 2012-2013. Μερικά από αυτά ήταν το σχόλιο προς έναν φίλο του, γράφοντας χαρακτηριστικά «Μπορώ να δω τον μαύρο να αποκαλύπτεται μέσα από εσένα Lauren» ή η απάντηση προς ένα φίλο του γράφοντας «mah ni***h».

Ο Shawn δικαιολογήθηκε για αυτά τα tweets, λέγοντας «έγιναν όταν ήμουν 14 ετών και πολλές φορές οι φίλοι μου πόσταραν από τον λογαριασμό μου διάφορα επειδή είχα 2.000 followers και το έβρισκαν αστείο» υποστήριξε και συνέχισε «Ζητάω συγνώμη για οτιδήποτε προσβλητικό είπα και έγραψα στο παρελθόν. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους σχόλια και εκείνες οι λέξεις δεν αντιπροσωπεύουν το ποιος είμαι. Στηρίζω την πλήρη συμμετοχικότητα, ισότητα και αγάπη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση