ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Το δικαστήριο απεφάνθη: Το «Dark Horse» της Katy Perry είναι κλεμμένο!

H απόφαση που δικαιώνει τους μηνυτές της τραγουδίστριας.

Mad gr

Τις 7 πληγές του Φαραώ φαίνεται πως έχει φέρει στην Katy Perry το κομμάτι «Dark Horse». Εκτός του ότι είχε προκαλέσει την αντίδραση των μουσουλμάνων με το video clip της και είχε κατηγορηθεί για γελοιοποίηση του Αιγυπτιακού πολιτισμού, άλλο ένα ζήτημα, αυτή τη φορά με τα δικαιώματα του κομματιού, έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Πριν από πέντε χρόνια, ο rapper Marcus Gray και άλλοι δύο μουσικοσυνθέτες, κατέθεσαν μήνυση εναντίον της δημοφιλούς τραγουδίστριας , με τον ισχυρισμό ότι το «Dark Horse» αποτελεί αντιγραφή ενός christian rap τραγουδιού που είχε κυκλοφορήσει το 2008 με τίτλο «Joyful Noise». Πιο συγκεκριμένα, το beat του κομματιού είναι ίδιο με αυτό του «Joyful Noise» σε πιο γρήγορο ρυθμό.

Τότε, η Katy Perry και ο παραγωγός του “Dark Horse” Dr. Luke είχαν υποστηρίξει ότι δεν είχαν ακούσει ποτέ το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ωστόσο, μετά από δίκη που διήρκεσε 2 εβδομάδες, το ομοσπονδιακό δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε ότι το τραγούδι είναι κλεμμένο και τώρα μένει να υπολογιστεί η αποζημίωση που θα πρέπει καταβληθεί στον Gray και τους συνεργάτες του.
Οops!

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση