ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Xαστούκι στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (από έναν ποδηλάτη)

Newsroom

@newsroom

Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στη νήσο Γουάιτ, όπου μένει μόνιμα η μητέρα του. Ο 42χρονος σταρ, που έγινε ευρέως γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Σέρλοκ Χολμς», χτύπησε έναν ηλικιωμένο ποδηλάτη με το αυτοκίνητό του, ενώ οδηγούσε κοντά στο ψαροχώρι Φρεσγουότερ. Ο 63χρονος άνδρας σηκώθηκε αμέσως από το οδόστρωμα και χαστούκισε δυνατά στο πρόσωπο τον Κάμπερμπαρτς, ο οποίος στο μεταξύ είχε βγει από το αυτοκίνητο για να βοηθήσει.

O Μάικλ Λόρενς, όπως ονομάζεται το θύμα του τροχαίου, είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά στο χέρι και αιμορραγούσε. Αυτό όμως δεν τον σταμάτησε από το να επιτεθεί στον Κάμπερμπατς, τον οποίο δεν αναγνώρισε.

Ένας φίλος του ποδηλάτη είπε στη Sun ότι, λίγες στιγμές πριν το ατύχημα, ο 63χρονος είχε σηκώσει το χέρι για να προειδοποιήσει το αυτοκίνητο να κόψει ταχύτητα, επειδή ο δρόμος ήταν στενός και δεν μπορούσε να κάνει στο πλάι για να αφήσει την πράσινη Λαμποργκίνι να προσπεράσει. «Όταν άπλωσε το χέρι του, το αυτοκίνητο χτύπησε με δύναμη τον πήχη του, που έσπασε τον πλαϊνό καθρέφτη. Το χέρι του άρχισε να αιμορραγεί, υπήρχε αίμα παντού. Ο φίλος μου δεν είναι λιπόψυχος, αλλά φώναζε επειδή πονούσε πολύ». Όπως αποκαλύπτει η πηγή της Sun, ο Κάμπερμπατς (ο οποίος δεν αντέδρασε στο χαστούκι), κατηγόρησε τον 63χρονο ότι οδηγούσε στη μέση του δρόμου τη στιγμή της σύγκρουσης. 

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο ηλικιωμένος συνειδητοποίησε ποιον είχε χαστουκίσει «κόντεψε να πάθει έμφραγμα», λέει ο φίλος του. Παρά την αρχική ένταση στη συνομιλία τους, ο τηλεοπτικός «Σέρλοκ» αντέδρασε με ψυχραιμία, προσφέροντας στον ηλικιωμένο εμφιαλωμένο νερό για να πλύνει το χέρι του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε και σε ένα κοντινό ιατρικό κέντρο.

Ο ηθοποιός κατόπιν έκανε αναφορά για το συμβάν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, χωρίς να υποβάλλει μήνυση εις βάρος του 63χρονου για τη βιαιοπραγία. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Λόρενς σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση για το συμβάν, η οποία μπορεί να φτάσει και τις 20.000 λίρες, εάν το δικαστήριο αποφανθεί υπέρ του.

 

πηγή: athensvoice

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση