ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
30 Νοεμβρίου, 2023

Ήρθε η ώρα να το «γυμνάσεις»… το κορμί

Δημήτρης Δερματάς

Πέρασες καλά τον χειμώνα, έφαγες τα burgers, τις πίτσες, τα σουβλάκια, τις κρέπες , τις σοκολάτες σου και ήπιες τα αναψυκτικά και τα ποτά σου, σαν να μην υπάρχει αύριο και πιστεύοντας πως το καλοκαίρι είναι αρκετά μακριά.

Είχες για σύμμαχό σου, τα χοντρά και άνετα ρούχα, να καλύπτουν τα παχάκια σου και έτσι το ζούσες στο έπακρον και ανέβαλλες την δίαιτα και το γυμναστήριο από Δευτέρα σε Δευτέρα…και κάπως έτσι, οι μέρες έγιναν μήνες, και πέρασε ο καιρός.

Οι ανοιξιάτικες μέρες αυξάνονται προμηνύοντας το καλοκαίρι που θα έρθει σύντομα στο νησί, κι εσύ βλέποντας πως σιγά-σιγά θα πρέπει να αφαιρείς ρούχα και να αποκαλύπτεις το σώμα που «έχτιζες» όλο τον χειμώνα, τρώγοντας και πίνοντας, αρχίζεις να μην νιώθεις τόσο άνετα.

Αγχώνεσαι και συνειδητοποιείς πως το πράγμα δεν χωράει άλλη αναβολή γιατί θες αυτό το καλοκαίρι να εντυπωσιάσεις και να κάψεις καρδιές.

Ήρθε η ώρα να το δεις ζεστά το θέμα και να βρεις το γυμναστήριο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου! Σταμάτα λοιπόν να το βλέπεις σαν αγγαρεία και δες το απλώς σαν μια ευκαιρία για νέες γνωριμίες, περισσότερη υγεία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Εδώ λοιπόν θα βρεις μερικά από τα γυμναστήρια της πόλης και σίγουρα κάποιο από αυτά θα σου ταιριάξει:

Destination Fitness

Με έκπτωση για φοιτητές και φαντάρους και κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, το DESTINATION FITNESS είναι ένας προορισμός άθλησης που έχει ως στόχο να κάνει τη γυμναστική τρόπο ζωής. Η φιλοσοφία του συνοψίζεται στο slogan “SCULPTING YOUR LIFESTYLE” – ένα μήνυμα που είναι συνδεδεμένο με το όραμά του. (Αγλαντζιά Λευκωσία)

Αthletes Performance

 

Ο σχεδιασμός του χώρου όπως και η πολυμορφικότητα των προγραμμάτων προπόνησης βασίζονται στα πρότυπα των σύγχρονων προπονητικών κέντρων του εξωτερικού.
Μια έμπειρη και γεμάτη ενέργεια ομάδα προπονητών, άρτια εκπαιδευμένη στον τομέα του Fitness, προσφέρει στον αθλούμενο την ευχέρεια να προπονηθεί με ασφάλεια, υπό στενή καθοδήγηση, ακολουθώντας πάντοτε τη φιλοσοφία της λειτουργικής προπόνησης (functional training). (Έγκωμη, Λευκωσία)

UFIT

Ένα γυμναστήριο που καλύπτει όλες τις ανάγκες και τα γούστα, με μεγάλη ποικιλία σε ομαδικά προγράμματα και πολύ οικονομικό, ειδικά αν είσαι και φοιτητής. (Aγλαντζιά Λευκωσία)

Maxx fitness & beauty


Με μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού άσκησης, και από τα πιο απλά έως και τα πιο προηγμένα προγράμματα κατάρτισης καλύπτει όλες τις ανάγκες, σε ένα καθαρό περιβάλλον που στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτησή. (Αγλαντζια Λευκωσία)

Fit & Fun

Το Fit & Fun υπόσχεται πως θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις το σώμα σου, με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού, και την μεγάλη ποικιλία σε προγράμματα. Σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις από Yoga μέχρι Cross Training και πολλά άλλα…(Αγλαντζιά, Λευκωσία)

Sakkis Sporting Center


Η ομάδα του Αθλητικού Κέντρου Σάκκης αποτελείται από ενθουσιώδεις ειδικούς του αθλητισμού που αγαπούν τη γυμναστική και έχουν ως στόχο την εξέλιξή και την επιτυχία σoυ. Για όσους προτιμούν την κολύμβηση το γυμναστήριο έχει και πισίνα και όλα τα προγράμματα συμπεριλαμβάνονται στη τιμή του πακέτου. (Δευτερά, Λευκωσία)

V.I.P. FITNESS


To V.I.P FITNESS παρέχει σε κάθε νέο μέλος ένα αποκλειστικό πρόγραμμα εκγύμνασης φτιαγμένο από ποικιλία ασκήσεων με διαφορετικούς τρόπους και ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του εκγυμναζόμενου. (Έγκωμη, Λευκωσία)

Fiteresting


Το Fiteresting Fitness Studio δημιουργήθηκε για να δώσει ένα πιο ειδικευμένο, προσαρμοσμένο και αποτελεσματικό τρόπο να γυμναστείτε. Θα προπονηθείτε μέσα από μια προγραμματισμένη προπόνηση σχεδιασμένη για να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα και να αποδώσει αποτελέσματα όλα με την υποστήριξη και την παρακίνηση του προσωπικού σας γυμναστή. (Λατσιά, Λευκωσία)

Καλή αρχή!

 

 

FACEBOOK

Student Life: Τελευταία Ενημέρωση